Pengene eller livet...workshop

Workshop om penge og eksistens 
 
 

Penge spiller en central rolle i vores liv og samfund. Penge former vores daglige rutiner, påvirker vores valg og har indflydelse på vores fremtid. Men hvordan forholder vi os egentlig til penge, og hvilken betydning har de for vores eksistens? 

 

Byttemiddel? Penge er mere end bare et byttemiddel. De symboliserer værdi, magt og sikkerhed. For mange er penge en målestok for succes og en kilde til tryghed. Men penge kan også være en kilde til stress og bekymring, især hvis vores forhold til dem er kompliceret. 

 
 
På workshoppen kommer vi ind på: 
 

  • Hvordan påvirker penge vores livskvalitet og lykke? 

 

  • Hvornår bliver jagten på penge en hindring for vores personlige udvikling og frihed? 

 

  • Hvordan balancerer vi mellem økonomisk sikkerhed og eksistentiel tilfredsstillelse? 

 

 
Vores forhold til penge kan ofte skabe begrænsninger for os. Økonomiske bekymringer kan holde os tilbage fra at forfølge vores drømme. Vi kan være for økonomisk påholdende, hvilket kan føre til, at vi går glip af oplevelser og muligheder. På den anden side kan overforbrug også blive styrende i vores liv, hvilket kan føre til stress og økonomisk ustabilitet. 
 
Økonomisk frihed handler ikke kun om at have penge nok, men også om at have et sundt forhold til penge. Det indebærer at forstå vores økonomiske vaner, at tage kontrol over vores finansielle situation og at bruge penge som et værktøj til at opnå vores livsmål. Når vi formår dette, kan vi leve et liv, der er rigt på både materielle og immaterielle værdier. 

 

Ved at arbejde bevidst med vores forhold til penge kan vi skabe en tilværelse, hvor penge ikke er en stressfaktor, men en ressource, der understøtter vores eksistentielle rejse og personlige vækst. 

 
Du lærer at reflektere over og analysere dine økonomiske værdier, vaner og de underliggende årsager til dine økonomiske strategier, så du opnår balance mellem penge, personlige værdier og friheden til at leve det liv, du ønsker nu og i fremtiden. 

 
Inkl. kaffe, te og 1 sandwich 
 
Underviser Jens Bach fortæller: 
"Jeg har i de sidste mange år arbejdet med mennesker som socialarbejder, mentor, støtte/kontaktperson, misbrugsbehandler, leder, supervisor og terapeut. Jeg er uddannet pædagog og har efteruddannet mig dels med en 2 1/2 årig uddannelse som eksamineret gruppeterapeut og en 2 årig uddannelse som krops- og gestaltterapeut, samt en 1 årig uddannelse som supervisor" 
Læs mere om Jens HER

 

Undervisningssted

Vandhuset 1.
Mødelokale 1

Praktisk information

Hold nr:
24126
Første møde:
2.11.24 kl. 09:00
Mødegange:
1
Lektioner:
8

Pris

Almen
DKK 595,00
  • Lørdag 2.11.24 kl. 09:00 - 15:00

    Sted: Vandhuset 1.

    Lokale: Mødelokale 1

Jens Bach