Yoga Gong Mindfulness

Genfind din indre omsorg - et pusterum hvor du fylder op på dig selv 

TILMELDING

Dette forløb er til dig der gerne vil blive bedre til at huske dig selv og fylde mere på, af det der giver dig energi og glæde i din hverdag. Et forløb med fokus på kroppen, dine behov og drømme for din hverdag.

Du får et omsorgsfuldt og nærværende rum, hvor vi i fællesskab går i dybden med:

 • Hvad ønsker du mere af i dit liv og hvordan skaber du flere lystfyldte rutiner?

 • Hvordan fylder du selv din egen kop op - så du ikke hælder af en tom kop for at fylde på andre?

 • Hvad er det for nogle fortællinger, du bærer om dig selv, som holder dig fra at prioritere dig selv?

I et lille og intimt fællesskab (få deltagere) vil vi have fokus på at (gen)skabe kontakten til kroppen og dig selv. Det er et rum for refleksioner og nysgerrighed. Vi dykker ned i hvordan du bliver bedre til at gøre netop det, der fylder dig op med lyst og overskud. Vi vil bl.a. komme omkring egenomsorg, den indre kritikker, identitet, fortællinger og forventninger.

Forløbet vil blive tilpasset gruppen, dennes behov, sammensætning og det der dukker op hos jer.

Der vil hver gang være korte mindfulness øvelser, viden, refleksive opgaver og deling i et trygt fællesskab. 

4 søndage hver anden uge kl. 13.00 -15.00
21.8., 4.9., 18.9., 2.10.22
Fysiovendia, Fuglsigvej 130, 9800 Hjørring
hold nr. 22875
min. 4 max. 7 deltagere
kr. 750,-
underviser: psykolog Linemarie Munk

BarselsYoga - Hjørring - start 29.8.22

TILMELDING

Blid, styrkende, rolig, sjov og nærværende barselyoga for dig, der trænger til at være i et fællesskab med andre barslende og som ønsker at skabe eller genskabe kontakt til kroppen.

At blive forældre er muligvis den mest transformerende oplevelse, du kommer til at have i dit liv. Det er smukt og rørende, utroligt og ærefrygtindgydende, men også stressende, foruroligende og angstprovokerende.

Det er en tid, hvor det kan føles som om, at alt forandrer sig og det kan være svært at genkende det menneske, der kigger tilbage i spejlet. Som en eksplosion af følelser. Nye såvel som gamle.

Kundalini Global Yoga er en spirituel praksis, der er funderet i en videnskabelig forståelse af kroppens komplekse stress system og som gradvist giver dig enkle redskaber til at selvregulere, når du mærker stress eller uro. Det er din mulighed for langsomt at genfinde dig selv og skabe ro i dit nervesystem. 

Det er dit åndehul.

Hvem kan deltage:

Alle der har født; uanset alder, etnicitet og funktionsniveau & som trænger til at deltage i blid og nærende yoga, der støtter dig i at genskabe kontakten til din krop og sænke dit stress niveau.

Det er min. 10 uger siden du har født og blødning er ophørt. Hvis du har delte mavemuskler beder jeg dig anvende et støttebind til maven – er du i tvivl om, om du har delte mavemuskler, så kan du kontakte din læge.

Tina Maria fortæller:

”Jeg har i dag over 1000 timer yoga- og mindfulness uddannelse bag mig og flere års erfaring i at undervise med fokus på stress, angst og afhængighed. Jeg tilbyder en nydelsesfuld og selvkærlig, spirituel praksis, der er kendetegnet ved blødhed, sanselighed, god musik og en hel masse nærvær.

Senest har jeg færdiggjort en ”radikalt inkluderende graviditets- og efterfødselsyoga” uddannelse og tilbyder i den forbindelse nu yoga til dig, der har født og som trænger til at skabe eller genskabe en kærlig kontakt til din krop. Jeg glæder mig.”

mandag kl. 10.00-11.15 start 29.8.22
Park Vendia, Thomas Morilds Vej 11, 9800 Hjørring
holdnr. 22850
6 gange
kr. 600,-
underviser: Tina Maria Styrup

MediYoga - specialhold - Hirtshals - start 31.8.22

TILMELDING

Har du kroniske smerter?

En krop, der har smerter, er på overarbejde og har ofte svært ved at finde ro. Her er MediYoga (Medicinsk Yoga) en begavet måde at lære krop og sind at få ro og balance.

Øvelserne kan udføres siddende på gulvet, på en stol, liggende eller stående. Øvelserne gøres stille og kontrolleret og er designet til at udvikle fysisk og mental fleksibilitet, skabe afslapning og give større indsigt.

MediYoga er blandt andet kendt for at:

 • Skabe ro, smidiggøre og styrke krop og sind
 • Påvirke fordøjelsen
 • Forbedre vejrtrækningen
 • Styrke immunsystem
 • Sænke puls/blodtryk
 • Forbedre søvn
 • Forbedre koncentrationsevnen
 • Balancere hormonsystemet 

Vi laver vejrtrækningsøvelser, blide yogaøvelser, afspænding og meditation, alt med fokus på at skabe ro i dine tanker og krop. Jeg guider dig, så du lærer at tage hensyn til din krops formåen.

Medbring din egen måtte, pude og tæppe. Kom i tøj, du kan bevæge dig i.

onsdag kl. 16.00-17.30 start 31.8.22
Den Svenske Sømandskirke Hirtshals Kulturhus, Skagerrakvej 2
holdnr. 22709
start 31.8.22
15 gange
kr. 1.410,-
underviser: MediYogalærer & Terapeut Annika Joensen

Annika fortæller: "Jeg har en 2 årig uddanelse som MediYoga lærer og terapeut (950 timer), MediYoga for stress og udbrændthed og uddannet i Mindfulness.

Mediyoga er en forskningsbaseret yogaform, udviklet i det svenske sundhedssystem med patienter med forskellige udfordringer.

Jeg har de sidste seks år arbejdet som smertesygeplejerske på Aalborg Universitetshospital og psykoterapeut med mennesker med kroniske smerter, hvoraf en del af behandlingstilbuddet kan være MediYoga.

Hos mig møder du nærvær, nænsomhed og langsommelighed som en modvægt til vores fortravlede hverdag - dette netop for at lære at skabe ro og balance i din dagligdag"

LATE night GONG i Hirtshals - efterår 22

TILMELDING

Gongens vibrationer påvirker fysiologisk alle væskerne i din krop, så spændinger kan forløses og slippe. Samtidig ændres dine hjernebølger, så du opnår en dyb meditativ tilstand og får adgang til din dybe underbevidsthed. I kombination med det nærende åndedrætsarbejde og de bløde bevægelser, som vi starter aftenen med, vil du opleve ren nydelse og afspænding.

Det bliver selvkærlig forkælelse af nervesystemet og din fysiske krop. Men også en mulighed for at få ryddet lidt op i underbevidsthedens dybeste lag.

Sørg for at medbringe noget blødt at ligge på, en pude og et tæppe og vær klædt i blødt og behageligt tøj. En flaske vand kan være en god idé.

Alle kan deltage på denne aften, dog undtaget gravide. Hvis du bruger høreapparat, skal det slukkes, inden vi begynder.

holdnr. 22705

fredag 16.9.22 kl. 19.00-21.00

Den Svenske Sømandskirke Hirtshals Kulturhus, Skagerrakvej 2
kr. 195,-
underviser: Tina Maria Styrup

Tina Maria fortæller: ”Jeg har i dag over 1000 timers yoga- og mindfulness uddannelse bag mig samt flere års erfaring i at tilbyde gongbad og gonghealing som Level 3 Gongmester. Min tilgang til arbejdet med yoga, mindfulness og gong er særlig fokuseret på stress, angst og afhængighed og jeg tilbyder en nydelsesfuld og selvkærlig, spirituel praksis, der er funderet i en videnskabelig forståelse af kroppens stress-system. Min undervisning er kendetegnet ved blødhed, sanselighed, god musik og en hel masse nærvær - jeg glæder mig inderligt til at forkæle dig i 2 timer” 

Tegning og yoga for voksne på Herregården Odden - J.F. Willumsen Samlingen

TILMELDING

Når vi tegner, er det med udgangspunkt i samlingen, stedet og historien - vi laver vores egne skitser i stuerne og arbejder videre på dem i kaffestuen. 

Willumsen interesserede sig for krop, natur og livskraft og det gør vi også i yoga.

Medbring egen måtte og tæppe.

tirsdag d. 23.8.22 kl. 12.30-16.30
min. 6 deltagere 
hold nr. 22820
kr. 490,-/person  
inkl. entré, kaffe og en snack 
+ materialeudgift
Oddenvej 31, Mygdal
Undervisere:
Laila Pallisgaard, billedkunstner og folkeskolelærer
Maj-Britt Zielke, yogalærer

 

Stole Yoga - onsdag i Hirtshals - start 31.8.22

TILMELDING

Vi både sidder på og står med støtte fra stolen. Vi strækker og styrker kroppen fra top til tå. Rygsøjlen bevæges blidt i alle retninger. Maven aktiveres. Ansigtsyoga. Åndedrætsøvelser. Stille meditation. Alt til dejlig musik.

Yoga er sundhed og velvære

onsdag kl. 14.30-15.30
Den Svenske Sømandskirke, Hirtshals
hold nr. 22700
14 gange
fra 31.8.-14.12.22 (minus uge 42&43)
kr. 880,-
underviser: yogalærer Maj-Britt Zielke

Stole Yoga - torsdag i Hirtshals - start 1.9.22

TILMELDING

Vi både sidder på og står med støtte fra stolen. Vi strækker og styrker kroppen fra top til tå. Rygsøjlen bevæges blidt i alle retninger. Maven aktiveres. Ansigtsyoga. Åndedrætsøvelser. Stille meditation. Alt til dejlig musik.

Yoga er sundhed og velvære

torsdag kl. 14.30-15.30
Den Svenske Sømandskirke, Hirtshals
hold nr. 22701
14 gange
fra 1.9.-15.12.22 (minus uge 42&43)
kr. 880,-
underviser: yogalærer Maj-Britt Zielke

HathaYoga - blid - torsdag i Hirtshals - start 1.9.22

TILMELDING

Vi vækker kroppen med blide stræk og stillinger, udfordrer os selv med nye forfriskende måder at bruge kroppen på, bliver varme og får lidt sved på panden, lytter til åndedrættet og slutter af med afspænding og stille nærvær med dig selv. Yoga for alle.

Yoga er med til at skabe ro og nærvær i dagligdagen. Yoga er sundhed og velvære, både fysisk og psykisk.

Medbring egen måtte og tæppe og kom i behageligt tøj.

torsdag kl. 16.00-17.30
Den Svenske Sømandskirke, Hirtshals
hold nr. 22702
14 gange
fra 1.9.-15.12.22 (minus uge 42&43)
kr. 1.320,-
underviser: yogalærer Maj-Britt Zielkeforbehold for ændringer og skrivefejl